Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Φως και Χρώμα

Το χρώμα είναι μια οικουμενική γλώσσα που μιλάει απευθείας στη ψυχή. Καθένα από τα επτά ορατά χρώματα έχει θεραπευτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με τα ισάριθμα τσάκρα μέσω του συντονισμού.

~Αρχαία Γνώση

Η φωτοθεραπεία, η χρωματοθεραπεία και η υδροχρωματική θεραπεία ( με χρωματιστά βάμματα) είναι πανάρχαιες φυσικές μέθοδοι. Οι χρωματιστές ακτίνες επηρεάζουν το σώμα, τα συναισθήματα, τη διάθεση, τις νοητικές ικανότητες και την πνευματική μας φύση. Όλοι έχουμε μια προσωπική σχέση με το χρώμα. Μερικές φορές κάνουμε υποσυνείδητα χρωματοθεραπεία επιλέγοντας κοσμήματα ή ρούχα σε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ή ακόμα και ορισμένες χρωματικές δονήσεις για το χώρο στον οποίο ζούμε, το γραφείο ή τον κήπο.
 Τις περισσότερες φορές οι αντιδράσεις μας είναι ασυνείδητες, και μόνο όταν αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις μαγικές ''υπογραφές'' των χρωμάτων με γνώση και σοφία καταφέρνουμε να κατευθύνουμε αυτή την εκπληκτική ζωτική δύναμη, ώστε να βελτιώσουμε ποιότητα της ζωής μας και τη γενική μας αίσθηση αρμονίας, ισορροπίας και ολοκληρωτικής ευεξίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου