Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ρουμπινή Ακτίνα

Αρχάγγελου Ουριήλ
Χρώμα: το κόκκινο του ρουμπινιού
Στόχος: πνευματική αφοσίωση μέσω της αλτρουιστικής προσφοράς
Τσάκρα: της ρίζας ( μουλαντάρα) - στοιχείο της γης - ισορροπία που εκφράζεται σαν σταθερότητα και αξιοπιστία.


Η ρουμπινί ακτίνα είναι η έκτη του πνευματικού φωτός και η πρώτη του ορατού φάσματος του ουράνιου τόξου. Επηρεάζει το τσάκρα της ρίζας στο υλικό επίπεδο ( τρίτη διάσταση) και είναι η μεταμορφωτική ακτίνα του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος ( τέταρτη διάσταση). Η ρουμπινί ακτίνα γίνεται αντιληπτή σαν βαθύ κόκκινο χρώμα που περνάει στο πορφυρό με χρυσαφένια στίγματα.
 Το όνομα του Ουριήλ σημαίνει '' φωτιά του θεού'' ή ''φως του Θεού''. Ο Ουριήλ ένας από τους ισχυρότερους Αρχαγγέλους είναι ο '' άγγελος της Παρουσίας'' και έχει την ικανότητα να αντανακλά το αφάνταστο φως, τον Θεό. Συνδέεται με τον ηλεκτρισμό, τους κεραυνούς, τις βροχές και την ξαφνική δράση, ενώ συχνά απεικονίζεται να κρατά έναν πάπυρο ή μια ράβδο.
 Το φως του θεού, που μεταδίδεται από τον Ουριήλ, μας χαρίζει τη φώτιση. Αυτή είναι απαραίτητη για όσους αισθάνονται ότι έχουν χάσει το δρόμο τους, για αυτό και η ρουμπινί ακτίνα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι, φοβισμένοι, ανεπιθύμητοι ή πιστεύουμε ότι μας έχουν απορρίψει.

~Σωματική συσχετισμοί

Ρυθμίζει την έκλυση αδρεναλίνης στην κυκλοφορία του αίματος και επιδρά στα γεννητικά και αναπαραγωγικά όργανα, στο αίμα, στο κυκλοφοριακό σύστημα , στους μύες, στα πόδια, στις γάμπες, στα γόνατα, στους γοφούς. Αποτοξινώνει το σώμα, αυξάνει τη σωματική ενέργεια και καταπολεμά της εξασθένιση του οργανισμού. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για καταστάσεις έντασης, όπως είναι η υπέρταση, οι φλεγμονές, ο εκνευρισμός, ο πυρετός και τα έλκη.

~Συναισθηματική και νοητικοί συσχετισμοί 

Ενεργοποιεί, αναζωογονεί, ξυπνά την ερωτική  επιθυμία και το πάθος. Ελευθερώνει την ενέργεια που έχει εγκλωβιστεί βαθιά μέσα στον οργανισμό. Χαρίζει ζωτική δύναμη, θάρρος, αντοχή και σθένος. Χάρη στο δυναμικό της χαρακτήρα απομακρύνει το φόβο, δίνει νέα ώθηση σε καταστάσεις στασιμότητας και επαναφέρει τη θέληση για ζωή.

~Πνευματική συσχετισμοί
 Βοηθά τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με τη θεική διάσταση για να φέρουν αρμονία και ειρήνη στον κόσμο. Εισάγει την πνευματικότητα στην καθημερινή μας ζωή.
με το κόκκινο επικαλούμαστε τον
Αρχάγγελο Ουριήλ, να μας βοηθήσει
να ελευθερώσουμε την ενέργεια από μέσα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου