Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Διαλογισμός Ουράνιου Τόξου

Παντελής Ευθυμίου
Light Spirit

Οποιαδήποτε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναγράφει το όνομα της σελίδας καθώς και τον δημιουργό.
Βοηθήματα για τον διαλογισμό: Λευκό κερί ( καθώς το λευκό περιέχει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου) και χαλαρή μουσική.~Διαλογισμός~

Καθίστε χαλαρά σε μία θέση που σας βολεύει. Χαλαρώστε το σώμα σας. Κάντε τον κύκλο προστασίας φτιάχνοντας μία μπλε φούσκα όπου και βρίσκεστε.Πάρτε 3 βαθιές χαλαρές ανάσες.   
 Βρίσκεστε σε ένα μέρος όλο φως, γεμάτο λουλούδια και πηγές νερού. Βρίσκεστε σε ασφαλές μέρος. Πάρτε 3 βαθιές χαλαρές ανάσες.
 Απέναντί σας υπάρχει ένα μεγάλο τσουκάλι γεμάτο καθαρό νερό. Πάρτε 3 βαθιές χαλαρές ανάσες, νιώθετε στο δέρμα σας την δροσιά των πηγών από όπου αναβλίζει καθαρό γυαλιστερό νερό, νιώθετε το φως του Ηλίου να σας γεμίζει ενέργεια και θεραπευτικό φως. Πάρτε 3 βαθιές χαλαρές ανάσες.

 Από το τσουκάλι βγαίνουν χρώματα, είναι το Ουράνιο τόξο, δείτε τα χρώματά του που σιγά σιγά έρχονται σε εσάς, πάρτε 3 βαθιές χαλαρές ανάσες.
 Δείτε το κόκκινο, πορτοκαλί, το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε, το λουλακί και το βιολετί χρώμα του Ουράνιου Τόξου.
 Το Ουράνιο Τόξο έρχεται και γίνεται ένα με εσάς, περνάει από το κέντρο της κεφαλής και το καθαρίζει, το κάνει να λάμπει από χαρά και αγάπη. Στην συνέχεια περνά από το τρίτο μάτι, το καθαρίζει και απομακρύνει όλη την μαύρη σκόνη, γίνεται λαμπερό σαν αστέρι. Ύστερα περνά από το ενεργειακό κέντρο του λαιμού, το καθαρίζει με τα χρώματα και το κάνει να λάμπει σαν πετράδι. Στην συνέχεια περνά από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς  το καθαρίζει και του χαρίζει λάμψη και Αγάπη.
 Τώρα περνά από το ηλιακό σας πλέγμα, το καθαρίζει και το κάνει να λάμπει σαν μεγάλος ήλιος ο οποίος σας δίνει ενέργεια σε όλο το σώμα σας. Ύστερα περνά από το ιερό σας κέντρο όπου του χαρίζει τα χρώματά του και το καθαρίζει. Τέλος περνά από το κέντρο της κουνταλίνης, το γεμίζει ενέργεια και φως.
 Πάρτε 3 βαθιές χαλαρές ανάσες, το σώμα σας είναι ένα ουράνιο τόξο. Νιώστε όλη την χαρά και την Αγάπη που σας χαρίζουν τα χρώματά του. Πάρτε 3 βαθιές χαλαρές ανάσες και όταν είστε έτοιμοι ανοίξτε τα μάτια σας με ένα υπέροχο χαμόγελο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου