Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Αστρικό και Σεληνιακό Φως


Τα τρία απογεύματα της πανσελήνου, μπορεί κανείς να αναζωογονηθεί και να εμπνευστεί με το να λουστεί στο φως του φεγγαριού. Το να καθίσετε έξω και να αφεθείτε στο φεγγαρόφως έχει μια μυστικιστική αίσθηση. Ξυπνά αρχαίες μνήμες των παλιών τρόπων σύνδεσης με την πνευματικότητα μέσα από τη φύση, όπως γινόταν προτού οι πρακτικές αυτές δαιμονοποιηθούν από τις οργανωμένες θρησκείες.


  


- Παραμονή της πανσελήνου: επαναφόρτιση. Όπως το στήθος που δίνει γάλα αφειδώς, η σχεδόν γεμάτη σελήνη προσφέρει το φεγγαρόφως για να επαναφορτίσουμε τους κρυστάλλους, τα έλαια και το σώμα μας. Τοποθετήστε τους κρυστάλλους σας και άλλα αντικείμενα έξω, εάν είναι δυνατόν, ή δίπλα σε ένα παράθυρο όπου θα έχουν τη μέγιστη έκθεση στο φως τους φεγγαριού κατά της διάρκεια της νύχτας.


- Πανσέληνος: απελευθέρωση. Όταν η σελήνη είναι γεμάτη, δώστε της οτιδήποτε θέλετε να απελευθερώσετε, Μπορείτε να το κάνετε αυτό νοερά, ή γράφοντας για παράδειγμα αυτό που θέλετε να αποδεσμεύσετε και στη συνέχεια καίγοντας ή θάβοντας το χαρτί κάτω από την πανσέληνο.- Νέα σελήνη: υλοποίηση. Τις νύχτες χωρίς φεγγάρι, η ενέργεια είναι ώριμη για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Διαλογιστείτε πάνω στις επιθυμίες σας, και είτε πείτε στην ασέληνο τις επιδιώξεις σας, ή γράψτε τις με θετικό τρόπο ( δηλαδή θετικές δηλώσει με παροντικό χρόνο). Ζητήστε από την νέα σελήνη και από τον Αρχάγγελο Χανιήλ να οδηγήσουν τις πράξεις σας στην υλοποίηση των επιδιώξεων αυτών, και δηλώστε την επιθυμία σας να λειτουργήσουν για το ανώτερο καλό.- Ημισέληνος: κουράγιο και δύναμη. Το σύμβολο της ημισελήνου είναι τα κέρατα του ταύρου και είναι σημάδι δύναμης. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας, δεσμευτείτε ότι θα προχωρήσετε άφοβα. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να ενισχύσει το κουράγιο σας να κάνετε βήματα προς την πραγμάτωση του σκοπού της ζωής σας.


- Αστρικό φως. Το φως των άστρων αφυπνίζει τη φαντασία και ανοίγει το μυαλό πριν τον ύπνο. Αυτό επιτρέπει στα ονειρικά ταξίδια μας να φτάσουν υψηλότερα και μακρύτερα στο αστρικό πεδίο, μας δίνει μεγαλύτερη πρόσβαση στους αναληφθέντες δασκάλους και επιτρέπει στα αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν αναχωρήσει να μας επισκέπτονται στα όνειρά μας, και βοηθά το ασυνείδητο να λύσει προβλήματα και να δημιουργήσει νέες ιδέες κατά τη διάρκεια των ονείρων μας.Είμαστε πνεύματα που έχουν ενσαρκωθεί σε έναν όμορφο πλανήτη με φυσικές πηγές φωτός - τον ήλιο, τη σελήνη και τα άστρα - σχεδιασμένες να μας υποστηρίζουν και να μας θεραπεύουν. Το φως είναι ένα εργαλείο διαθέσιμο σε όλους δωρεάν. Όταν αυτό συνδυάζεται με την αγάπη, οι πιθανότητες είναι απεριόριστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου