Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Αρχάγγελος Ραφαήλ


Το όνομα Ραφαήλ σημαίνει '' ο Θεός θεραπεύει'' ή ''ο Θεός θεράπευσε'', βάσει της εβραϊκής λέξης ράφα, που σημαίνει '' γιατρός'' ή '' θεραπευτής''.

 Ο Ραφαήλ είναι ένας ισχυρός θεραπευτής του υλικού σώματος, τόσο για ανθρώπους όσο και για ζώα. Αυτοί που επικαλούνται τον Ραφαήλ θεραπεύονται άμεσα. Λέγεται ότι θεράπευσε τον πόνο που ένιωσε ο Αβραάμ κατά την περιτομή του ως ενήλικος.

 Μπορείτε να καλέσετε τον Ραφαήλ για λογαριασμό κάποιου άλλου. Ο Ραφαήλ θα πάει όπου του ζητηθεί, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αναμιχθεί στην ελεύθερη βούληση του ενδιαφερόμενου. Αν κάποιος αρνείται την πνευματική θεραπεία ακόμη και αν την έχει πράγματι ανάγκη, η επιλογή του θα γίνει σεβαστή.  Οι Αρχάγγελοι Ραφαήλ και Μιχαήλ συχνά εργάζονται από κοινού για να εξορκίσουν ενοχλητικά πνεύματα και να συνοδέψουν ενέργειες χαμηλότερης δόνησης μακριά από ανθρώπους και μέρη. Η Διαθήκη του Σολομώντα περιγράφει πως ο Ραφαήλ έφερε ένα μαγικό δαχτυλίδι στον Σολομώντα με το ισχυρό εξάκτινο αστέρι. Ο Σολομώντας χρησιμοποίησε το δαχτυλίδι αυτό και το σύμβολό του για να υποτάσσει τους δαίμονες. Έτσι μέρος της θεραπευτικής εργασίας του Ραφαήλ έχει να κάνει με τον εξορκισμό και τον καθαρισμό χώρων. Ο Ραφαήλ, επίσης, ήταν εκείνος που είχε δώσει στους παγανιστές το γρημόριο των βοτάνων, όπου υπήρχε η γνώση της θεραπείας και διάφορων άλλων θεραπευτικών μειγμάτων.
Βοηθά στα εξής:


- Εθισμοί και εξαρτήσεις, εξάλειψη και μείωση τους.
-Ενόραση
-Όραση, φυσική και πνευματική
-Θεραπευτές, καθοδήγηση και υποστήριξή τους.
-Κατοικίδια ζώα, εξεύρεση χαμένων.
-καθαρισμός χώρων
-Εξορκισμός πνευμάτων
-Ταξιδιώτες - προστασία, τάξη και αρμονία.

Επίκληση

Αρχάγγελε Ραφαήλ, χρειάζομαι βοήθεια με (περιγράψτε το πρόβλημά σας). Σε παρακαλώ να περιβάλλεις και να εμβαπτίσεις το σώμα μου με την ισχυρή θεραπευτική ενέργεια της θεϊκής αγάπης. Τώρα παραδίδω την κατάσταση αποκλειστικά στο θεό και γνωρίζω ότι μέσα από αυτή την απελευθέρωση, ανοίγομαι στο να αποκαλύψω τη θεόσταλτη υγεία μου με όλους τους τρόπους. Θεέ και Ραφαήλ, σας ευχαριστώ για την ενέργεια, την ευημερία και την ευτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου