Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αρχάγγελος Αζραήλ (Γνωστός επίσης και ως Αζριήλ, Αζαριήλ, άγγελος του θανάτου)


Το όνομα του Αζραήλ σημαίνει ''αυτός που έχει το Θεό βοηθό''. Ο ρόλος του είναι κυρίως να βοηθά τους ανθρώπους που περνούν στην αντίπερη όχθη τη στιγμή του θανάτου. Ο Αζραήλ ανακουφίζει τους ανθρώπους προτού αφήσουν τον κόσμο, φροντίζει ώστε να μην ποφέρουν τη στιγμή του θανάτου τους και τους βοηθλα να προσαρμοστούν στην άλλη πλευρά. Επίσης περιβάλλει με θεραπευτική ενέργεια και Θείο φως τις οικογένειες που χάνουν κάποιο άνθρωπο τους, για να τις βοηθήσει να σταθούν στα πόδια τους και να αντλήσουν θάρρος. Ο Αζραήλ προσφέρει την υποστίριξη του στους φίλους και την οικογένεια που μένουν πίσ, κάνοντας το ταξίδι τους πιο εύκολο από σωματικής, πνευματικής και συναισθηματικής πλευράς. Αν έχετε χάσει κάποιον, καλέστε τον Αζραήλ για συμπαράσταση και παρηγοριά.

 Ο Αζραήλ υποστηρίζει επίσης όσους εγάζονται με ανθρώπους που πενθούν, για να τους προστατεύσει από το να απορροφήσουν τον πόνο των πελατών του και να καθοδηγήσει τα λόγια και τις πράξεις τους ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Μπορέιτε να καλέσετε τον Αζραήλ για να ανακουφίσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που πεθαίνει, και να βοηθήσει στη μετάβαση του τη στιγμή του θανάτου. Ο Αζραήλ θα είναι εκεί για όλους. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον Αζραήλ να βοηθήσει κάποιο δικό σας πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή, και να τον συναντήσει στον Ουρανό.
  Ο Αρχάγγελος Αζραήλ είναι πολύ ήσυχος και νηφάλιος. Τρέφει απέραντο σεβασμό για τη διαδικασία της θλίψης και δεν επιβάλλει την παρουσία του σε εκείνους που πενθούν. Ακόμη, ο Αζραήλ στέκεται δίπλα ως πηγή δύναμης και παρηγοριάς.
  Ο ίδιος λέει:

''Τις νύχτες που μένετε άγρυπνοι και πενθείτε, όταν στριφογυρίζετε στο κρεβάτι και δεν μπορέιτε να βρέιτε ξεκούραση, μπορώ να ανακουφίσω τις ταραγμένες σκέψεις σας και να σας βοηθήσω να κοιμηθείτε. Ένα ξεκούραστο μυαλό και σώμα είναι πιο δυνατό και μπορεί να αντέξει καλύτερα τη διαδικασία του πένθους. Για αυτό, μη διστάσετε να με καλέσετε να προσευχηθώ για εσάς, να σας βοηθήσω ή να μεσολαβήσω τι στιγμή που το χρειάζεστε. Θα φέρω και άλλους αγγέλους στο πλευρό το δικό σας και των αγαπημένων σας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους υποστηρίξουμε με τη δύναμη της αγάπης μας''

ΒΟΗΘΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ
-ανακουφίζει όσους πεθαίνουν ή πενθούν
-βοηθά την ψυχή να περάσει στην αντίπερα όχθη
-παρηγορεί τους πενθούντες
-υποστηρίζει όσους πενθούν - σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά


~ΕΠΙΚΛΗΣΗ~

Αρχάγγελε Αζραήλ, σε παρακαλώ έλα στο πλευρό μου για να με παρηγορήσεις. βοήθησέ με να θεραπευτώ. Σε παρακαλώ, απάλλαξε την καρδιά μου από το βάρος και βοήθησέ με να συνειδητοποιήσω την ευλογία που υπάρχει μέσα σε αυτή την κατάσταση. Σε παρακαλώ, βοήθησέ με να πάψω να θρηνώ και να συνδεθώ με το αγαπημένο μου πρόσωπο που βρίσκεται στον ουρανό. Σου ζητώ να συνεισφέρεις κι εσύ την ενέργειά σου για τη σύνδεση αυτή, για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του ( της). Ξέρω ότι το αγαπημένο μου πρόσωπο βρίσκεται κοντά και ότι μας προσέχεις και τους δύο.  ( Εάν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικό με τη διαδικασία του πένθους για το οποίο χρειάζεστε βοήθεια πείτε το στον Αζραήλ τώρα). Σε ευχαριστώ Αζραήλ.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου