Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αγγελική Τελετουργία για την Αδελφή Ψυχή μας

Παντελής Ευθυμίου~Light Spirit


Πρώτα από όλα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την αδελφή ψυχή μας. Σκεφτείτε ότι η αδελφή ψυχή είναι το άλλο σας μισό, πράγμα που σημαίνει ότι κατά ένα  μέρος θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια κομμάτια του εαυτού σας που θα βλέπετε στην αδελφή ψυχή σας.
 Στην συνέχεια πρέπει να ξέρουμε πως δεν μπορεί να έρθει η αδελφή ψυχή μας αν είμαστε σε μία άλλη σχέση, πράγμα που σημαίνει πως αν ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΜΕ από τα παλιά ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ κάτι καινούριο. 
 Επίσης υπάρχει η περίπτωση όπου πολλές φορές θα πρέπει να θεραπεύσουμε καρμικά κομμάτια μας για να ανοίξουμε τον δρόμο προς της αδελφή ψυχή μας.


~Ας περάσουμε στο τελετουργικό κάλεσμα της αδελφής ψυχής.

*Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχουμε χαλαρώσει και να έχουμε πάρει πολύ σοβαρά την αποφασή μας, στην συνέχεια θα έχουμε φροντίσει να έχουμε μαζί μας κάποια βασικά υλικά που θα δώσουν παραπάνω ενέργεια στο τελετουργικό μας.

~Τα υλικά που θα χρειαστούμε
Έλαιο τριαντάφυλλο και μύρο ( το τριαντάφυλλο για ερωτική ατμόσφαιρα και το μύρο για να δόσει ιερότητα στον χώρο)
Ένα λευκό και ένα Ροζ κερί
Αποξηραμένα ροδοπέταλα 
Αποξηραμένα άνθη γιασεμιού 
Ροζ χαλαζία και Αμέθυστο

~Ξεκινώντας το τελετουργικό~

Στην αρχή ανοίγουμε τον ιερό προστατευτικό μας κύκλο, αυτό το κάνουμε διότι μέσα στον κύκλο είμαστε προστατευμένοι από άλλες εξωγενείς αρνητικές ενέργειες και επίσης μέσα στον κύκλο έχουμε όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε για το τελετουργικό μας. Το άνοιγμα του κύκλου μπορεί να γίνει κάνοντας επίκληση στα τέσσερα στοιχεία ή μπορούμε να κάνουμε επίκληση στον Αρχάγγελο Μιχαήλ όπου ζητάμε να μας βάλει μέσα σε μία μεγάλη μπλε φούσκα ( το οραματιζόμαστε καθώς κάνουμε την επίκληση).
 Όταν θα έχουμε χτίσει τον κύκλο μας, στην συνέχεια ενεργοποιούμαι και γεμίζουμε με ενέργεια τα υλικά μας. 
*Σύντομη περιγραφή ενεργοποίησεις: Τα υλικά μας πριν το τελετουργικό τα έχουμε καθαρίσει σε χοντρό αλάτι ή σε φασκόμηλο, για την ενεργοποιήσει τα πιάνουμε και οραματιζόμαστε λευκό φως να μπαίνει μέσα στα υλικά μας, και τέλος δίνουμε εντολή για τον σκοπό που θέλουμε να δουλέψουν, δηλαδή να μας βοηθήσουν στο να έρθει η αδελφή ψυχή στην ζωή μας.
 Όταν τελειώσουμε με την ενεργοποίηση των υλικών, καίμε στον αρωματιστή μας 7 σταγόνες έλαιο τριαντάφυλλο και 3 σταγόνες μύρο ( μαζί), στην συνέχεια βάζουμε 7 σταγόνες έλαιο τριαντάφυλλο και ντύνουμε το ροζ κερί μας και 12 σταγόνες μύρο για να ντύσουμε το λευκό κερί.
Συνεχίζουμε ανάβοντας τα κεριά μας, γύρο γύρο από τα κεριά μας θα έχουμε σκορπίσει τα βότανα μας και δίπλα στα κεριά θα έχουμε βάλει τον ροζ χαλαζία ( στο ροζ κερί) και τον αμέθυστο ( στο λευκό κερί)

Τώρα έρχεται η ιερότερη στιγμή, χαλαρώστε, αδειάστε το μυαλό σας από τις σκέψεις της ημέρας και γενικά από τα προβλήματα.

Δείτε  από το κέντρο της καρδιάς σας να επεκτείνεται στο σύμπαν μια χρυσή κορδέλα. Αυτή η κορδέλα καταλήγει  στα άστρα. Χαλαρώστε και δείτε όλα τα κέντρα σας να επεκτείνονται στα άστρα.

Όταν είστε έτοιμοι ανοίξτε τα ματάκια σας και διαβάστε την προσευχή της αδελφής ψυχής, σας την παραθέτω παρακάτω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν θέλετε μπορείτε κάνετε μια δική σας προσευχή για την αδελφή ψυχή, λόγια καρδιάς λόγια δύναμης.

~ΠΡΟΣΕΥΧΗ~
Αγαπημένε Θεέ,

Αγαπημένοι Άγγελοι της συντροφικότητας
Σας ζητώ να με βοηθήσετε να βρεθώ σε μια υπέροχη σχέση αγάπης με την αδελφή ψυχή μου. 
Παρακαλώ δώστε μου σαφή καθοδήγηση για να βρω την αδελφή ψυχή μου & βοηθήστε να συναντηθούμε & να χαρούμε ο ένας τον άλλον χωρίς καθυστέρηση. 
Ζητώ τη βοήθειά σας ώστε να δημιουργηθούν οι περιστάσεις για να βρεθώ σε αυτήν την υπέροχη σχέση με την αδελφή ψυχή αμέσως. 
Σας παρακαλώ βοηθήστε με να θεραπευτώ & να καθαρίσω ότι μπλοκαρίσματα υπάρχουν στο νου, το σώμα ή τα συναισθήματά μου, που με έκαναν να φοβηθώ μια μεγάλη αγάπη. 
Σας παρακαλώ βοηθήστε με να ακούσω και να ακολουθήσω τη θεϊκή καθοδήγηση που με οδηγεί να βρω και να χαρώ αυτή τη σχέση με την αδελφή ψυχή. 

Ξέρω ότι ο σύντροφός μου ψάχνει για μένα με την ίδια θέρμη που & εγώ ψάχνω αυτό το πρόσωπο. & οι δυο σας ζητάμε να μας φέρετε κοντά και να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε & να δεχτούμε τις ευλογίες της μεγάλης αγάπης


Γενηθήτω το θέλημά σου.

Ευχαριστώ & ευγνωμονώ


~Διαβάστε την προσευχή 3 φορές  στην συνέχεια δείτε ένα λευκό με ροζ ακτίνες φως να έρχεται προς το μέρος σας και να γίνεται ένα με το κέντρο της καρδιάς σας, αυτό το φως είναι η αδελφή ψυχή σας.

Αυτό ήταν, τελειώσατε, τα υπολείμματα από τα κεριά και τα βότανα φυλάξτε τα σε ένα πουγκί με ροζ ή κόκκινο χρώμα.
 Κλείστε τον κύκλο προστασίας σας ευχαριστόντας τις δυνάμεις για την προστασία τους και την ενέργειά τους.

*Σημαντική Σημείωση : τα κεριά δεν τα σβήνουμε με την ανάσα μας αλλά με κηροσβέστη, αν τα κεριά είναι μικρά και καούν εκείνη την ώρα δεν τα σβήνετε αν όμως είναι μεγάλα και θέλετε να φύγετε από το σπίτι τα σβήνετε με κηροσβέστη και κάθε φορά που γυρνάτε τα ανάβετε πάλι και ξανά διαβάζετε την προσευχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου