Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Οπτικά Μηνύματα

Στο πρώτο μας σεμινάριο αναφέραμε πως οι Άγγελοι και γενικά τα ανώτερα φωτεινά όντα προσπαθούν να μας στείλουν σημάδια μέσα από τα οποία μας στέλνουν μηνύματα ή κάνουν αισθητή την παρουσία τους ένα από αυτά τα σημάδια  είναι τα οπτικά:
Ένας διαφορετικός και εξίσου ενδιαφέρον τρόπος είναι τα μηνύματα που γίνονται απόλυτα ορατά και βλέπουμε κυριολεκτικά! Μερικές φορές αυτό που βλέπουμε <<μιλά>> ξεκάθαρα και καταλαβαίνουμε αμέσως το νόημα, ενώ άλλες φορές είναι πιο κωδικοποημένο. Υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις, όπου το οπτικό μήνυμα εξηγείται εβδομάδες ή μήνες ή χρόνια αργότερα.
Οι Άγγελοι λένε ότι είναι χρήσιμο να κρατάμε ένα προσωπικό ημερολόγιο για να καταγράφουμε μηνύματα ή γεγονότα, είτε εξηγούνται αμέσως είτε όχι. Σε άλλες χώρες, οι άνθρωποι έχουν την καθημερινή συνήθεια να γράφουν ένα προσωπικό ημερολόγιο γιατί τους βοηθά να αντιλαμβάνονται καλύτερα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους.
Η καταγραφή δίνει μια αίσθηση συνέχειας και βοηθά να συνειδητοποιηθούν πράγματα, που αλλιώς θα πέρναγαν απαρατήρητα ή θα είχαν ξεχαστεί. Ειδικά με τα μηνύματα, που δεν μπορούμε άμεσα να εξηγήσουμε, η καταγραφή είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διαπιστώσουμε ότι όλα τελικά εξηγούνται, απλώς η εξήγηση μπορεί να δοθεί πολύ αργότερα από τη λήψη του μηνύματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου